Onze diensten

Algemene Schoonmaak

Team Cleaning Belgium

Algemene schoonmaak

Voor een uitgebreide, vlotte en uitmuntende service in algemene schoonmaak van uw bedrijfsgebouwen bent u bij Team Cleaning Belgium aan het juiste adres. Van kantoren tot productie- en opslagruimtes. Steeds met een persoonlijke uitgewerkte dienstverlening.

Gratis offerte Contacteer ons

Poetsdienst kantoor

Bedrijven, kantoren, ondernemingen en co-workingruimtes kunnen een beroep doen op Team Cleaning Belgium voor een periodieke of eenmalige schoonmaakbeurt. Zo doen vele bedrijven, winkels, kantoren uit Vlaanderen nu al een beroep op de uiterst grondige en professionele service van onze schoonmaakfirma. Voor elke klus werken de professionals met kwalitatieve biologische producten. Een kraaknette, stipte, betaalbare en klantvriendelijke service!

Schoonmaak thuis

Met de persoonlijke service en klantgerichte aanpak voor alle vormen van schoonmaak, voorziet Team Cleaning ook de juiste schoonmaakbeurten voor uw woning. We bekijken samen wat uw noden en wensen zijn. Op maat daarvan zorgen wij voor een perfecte schoonmaak van uw woning of appartement. Dat kan periodiek: wekelijks, maandelijks, ... Helemaal volgens uw wensen. 

Ook het onderhoud van gemeenschappelijke delen zoals traphallen en liften in appartementsgebouwen of kantorencomplexen kan u in alle gemoedsrust uitbesteden aan onze ervaren schoonmaakprofessionals.

Jaarlijkse schoonmaak

De jaarlijkse grote schoonmaak laten uitvoeren door professionals? Dat kan voortaan bij Team Cleaning. Contacteer ons voor meer info!

Contacteer ons voor uw algemene schoonmaak 

Heeft u nog vragen? Wilt u meer weten over onze diensten? Of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor de algemene schoonmaak van uw bedrijfsgebouwen, kantoren of woning? Neem gerust contact met ons op!