Onze diensten

Industriële schoonmaak

Team Cleaning Belgium

Industriële schoonmaak

Specialist in industriële reiniging

Het schoonmaakproces in een industriële omgeving vraagt om een efficiënte en specialistische aanpak. Team Cleaning Belgium staat als specialist in industriële schoonmaak klaar voor elk reinigingsproject op uw bedrijf. Van de schoonmaak van productieruimtes, tot de reiniging van pijpleidingen of het het schoonmaken van machines en vloeren.

Gratis offerte Contacteer ons

Schoonmaak productieruimtes

Een goede en hygiënische productie start met een schone productie-omgeving. Team Cleaning neemt uw productieruimte grondig en deskundig onder handen. Zo bent u te allen tijde zeker van een propere werkomgeving en kunt u de kwaliteit leveren waarvoor u bekend staat. 

Pijpleidingen reinigen

De levensduur van een pijpleiding, alsook de kwaliteit van de te vervoeren producten, gaat omhoog wanneer pijpleidingen op regelmatige basis worden gereinigd. Team Cleaning staat voor u klaar en zorgt in geen tijd voor brandschone pijpleidingen.

Machines reinigen

Een machinepark is een flinke investering. U heeft dan ook baat bij een zo hoog mogelijke levensduur van de machines. Door een deskundig onderhoud en nauwgezette reiniging verhoogt u die levensduur aanzienlijk. Daarnaast zal een schone en goed onderhouden machine altijd beter werken dan een vuile. Contacteer ons vandaag nog om uw machines schoon te maken.

Vloeren schoonmaken

Bent u op zoek naar een deskundig schoonmaakteam voor het reinigen van de vloeren in uw bedrijf? Contacteer ons! Team Cleaning staat garant voor een kwaliteitsvolle industriële reiniging van uw bedrijfsvloeren.

Prijs industriële schoonmaak

Wilt u weten hoeveel de schoonmaak op uw bedrijf kost? Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte industriële schoonmaak. Helemaal op maat van uw bedrijf en volgens uw wensen.