Onze diensten

Glazenwasserij

Team Cleaning Belgium

Glazenwasser op afspraak 

Team Cleaning Belgium is eveneens actief als glazenwasser voor zowel bedrijven als particulieren. Kleine als grote opdrachten, eenmalig of periodiek. We hanteren altijd scherpe prijzen en bieden de beste kwaliteit.

Gratis offerte Contacteer ons

Periodiek of eenmalig

Bent u op zoek naar een glazenwasser die eenmalig uw ramen komt schoonmaken? Of heeft u liever een vaste partner die op geregelde tijdstippen langskomt en uw ramen weer doet schitteren? De glaswasservice van Team Cleaning Belgium werkt zowel eenmalig als periodiek. In de week of in het weekend.

Ruime service

Team Cleaning beperkt zich overigens niet alleen tot de reiniging van ruiten. We bieden een uitgebreid pallet aan mogelijkheden. Zo kunt u bij ons terecht voor het schoonmaken van:

  • Poorten & Dakgoten
  • Rolluiken
  • Zonnepanelen
  • Overkappingen & Dakglas
  • Rolluiken & Reclamepanelen
  • ...

Professionele aanpak voor bedrijf én particulier

De glazenwasservice van Team Cleaning Belgium staat niet alleen klaar voor uw woning, maar ook voor uw bedrijf, winkel, restaurant… Met professioneel materiaal en topproducten gaat ons ervaren en gedreven team meteen bij u van start om uw ramen in kantoren, woningen en leegstaande huizen meteen te doen stralen.

Dankzij de service op maat worden steeds de best mogelijke oplossing bedacht om uw ramen en vitrines, winkelramen of zonnepanelen te reinigen. Geen hoekjes of kantjes die aan het oog van de professional ontspringen.

Prijs glazenwasser?

Wilt u graag dat uw ramen of bedrijf er steeds piekfijn uitzien met blinkende ramen? Neem even contact op via het contactformulier voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Zo krijgt u meteen een zicht op wat de prijs van een glazenwasser is voor het reinigen van de ramen van uw pand.